Перейти к содержимому

Учеба в ВУЗЕ

учеба вуз

В теме одно сообщение

#1

    SV

    Администратор

  • OFFLINE
  • 1 310 сообщений
  • Город: Днепр

Отправлено 30 Июнь 2017 - 09:48

Шановні випускники-бакалаври!
У звязку з тим, що кафедра водних біоресурсів та аквакультури Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету тільки-но отримала ліцензію щодо контрактної магістратури, запрошуємо випускників споріднених спеціальностей, тих, хто закінчив бакалаврат в 2017 р., 2016 р. і навіть раніше...
Чекаємо також працівників водного та рибного патруля, працівників фермерських господарств і всіх тих, кому потрібна вища, професійно орієнтована освіта!
Вартість навчання в магістратурі на кафедрі водних біоресурсів та аквакультури ДДАЕУ - найменша в Дніпрі - близько 7500 грн.

Якщо ви подаєте заяву на магістратуру в своєму вузі, вам нічого не заважає написати таку ж - в іншому! Оцінюйте свої фінансові можливості!
Якщо зацікавилися - відвідайте приймальну комісію ДДАЕУ (вул. С. Єфремова, 25, www.dsau.dp.ua), бо часу обмаль - заяву треба написати до 5 липня!
Чекаємо!

Завідувач кафедри водних біоресурсів та аквакультури ДДАЕУ,
проф. Новіцький Р. О.

#2

  • Город: Днепр

Отправлено 02 Июль 2017 - 21:09

Уточнюю інформацію! Вартість навчання на денному відділенні магістратури - 7100 грн., на заочному - 6800 грн. Особливо запрошуємо для отримання фахової освіти - працівників Рибоохоронного та Водного патрулів.

Новіцький Р. О., завкафедрою ВБА, професор