Перейти к содержимому

Рибальські Ігри Flagman ‘ 2015

рибальські ігри fla

Сообщений в теме: 32

#1

Отправлено 19 Май 2015 - 08:38

Рибальські Ігри Flagman ‘ 2015

Изображение

Положення про проведення змагань “Рибальські Ігри Flagman ‘ 2015”
Головний організатор – компанія Flagman і торгова марка Forrest

ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ
6 червня 2015г. Орільська дамба.
Турнір проходить в один тур в один день. Одночасно змагаються у трьох дисциплінах: спінінг, фідер, поплавкова вудка. Змагання у кожній дисципліні проводяться у окремій зоні. Учасники змагаються тільки в особистому заліку. Етапи змагань проводяться в містах Київ, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Львів, Рівне, Івано-Франківськ і Вінниця.
Конкрентні дати змагань затверджують організатори етапів у своєму регіоні.
Регламент.
5:45 - прибуття
6:00 - жеребкування, оголошення правил участі і вхід в сектори
7:00 - старт
14:00 - фініш (зважування, підведення підсумків)
15-00 - нагородження переможців
Правила та обмеження: До участі у змаганнях допускаються учасники, які за віком не молодші 16 років. Учасники зобов'язані:
• дотримуватись правил поведінки на водоймах, правил змагань, даного положення, морально-етичних норм поведінки в суспільстві;
• беззаперечно дотримуватись розпоряджень і вказівок суддів;
• при погіршенні здоров'я терміново поставити до відома суддю;
• дотримуватись Правил проведення змагань.
До участі у змаганнях допускаються учасники, які підтвердили свою участь у змаганнях не пізніше, ніж за 3 доби до початку турніру. Допускаються учасники, не зареєстровані попередньо, але тільки за наявності вільних секторів.
Під час змагань учаснику забороняється приймати будь-які речі чи будь-яку допомогу від інших учасників, не учасників, суддів. Вихід з сектору спортсмена (фідер, поплавкова вудка) здійснюється тільки з дозволу суді, в момент виходу снасть повинна знаходитись на суші.
Знаходитись не учасникам (гостям) в секторах забороняється. Забороняється куріння у секторах та знаходження у нетверезому стані.
Забороняється голосно розмовляти, викрикувати, відволікати інших учасників змагань.


Учасники, які порушують правила змагань, отримують попередження. За наявності грубих порушень – дискваліфікація і анулювання результату учасника.
РЕЄСТРАЦІЯ І УЧАСТЬ:
До участі у змаганнях допускаються всі бажаючі віком від 18 років за наявності картки знижок клієнта мережі магазинів Flagman незалежно від місця проживання. Обов'язковою умовою для реєстрації є збіг номера картки та ПІБ на кого вона зареєстрована з ПІБ кандидата на участь. Допускається реєстрація кількох учасників на 1 номер картки за умови що вони - члени сім'ї (дружина, діти).
В одному етапі максимальна кількість учасників регулюється організаторами в регіоні.
Для участі у змаганнях необхідно подати заявку, в якій вказати:

- ПІБ, дату народження

- Контактний телефон, e-mail

- Вид лову

Кількість учасників обмежена:
СПІНІНГ - 40 уч.
ФІДЕР - 40 уч
ПОПЛАВЕЦЬ - 20уч.

Обов’язково !!! номер особистої картки знижок мережі магазинів ФЛАГМАН.
ЗАЯВКА розміщується у вигляді повідомлення на форумі КОМПАНІЇ FLAGMAN!
http://flagman.kiev.ua/forum/ у відповідній темі!
"Рибальскі Ігри 2015" реєстрация ЗАПОРІЖЖЯ

"Рибальскі Ігри 2015" реєстрация ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

"Рибальскі Ігри 2015" реєстрация ДНІПРОПЕТРОВСЬК

"Рибальскі Ігри 2015" реєстрация ХАРКІВ

"Рибальскі Ігри 2015" реєстрация МИКОЛАЇВ

"Рибальскі Ігри 2015" реєстрация PIВНЕ

"Рибальскі Ігри 2015" реєстрация ЛЬВІВ

"Рибальскі Ігри 2015" реєстрация КИЇВ

Сообщение отредактировал agent_asd: 19 Май 2015 - 10:20


#2

Отправлено 19 Май 2015 - 08:43

Положення про проведення змагань “Рибальські Ігри Flagman ‘ 2015”
Головний організатор – компанія Flagman і торгова марка Forrest



РЕЄСТРАЦІЯ УЛОВУ УЧАСНИКІВ
У залік йде вся піймана риба. За пійману рибу нараховуються бали з розрахунку 1 грам - 1 бал. У залік йде вся піймана риба, незалежно від виду, за умови, що риба не була забагрена (гачки розташовані в районі голови). До вимірювання приймається вся піймана риба, незалежно від довжини. Після зважування риба відпускається назад у водойму. До зважування риба повинна знаходиться в просторому садку.
Спінінгові відбіркові змагання проходять у 2 етапи з проміжним фінішем і пережеребкуванням місць для старту в другому турі.
Переможець визначається за сумою місць, зайнятих у двох етапах. Фідерне і поплавкове змагання проводяться в 1 етап. Перемагає спортсмен, що набрав найбільшу кількість балів. Сектор лову спортсмена – 10 метрів шириною.
За результатами відбіркових змагань визначаються переможці - 1,2,3 місце, які нагороджуються призами . Всі учасники змагань отримують пам'ятні призи, дипломи та безкоштовні зразки нової продукції.
Спінінг
Змагання проводиться в 2 тури по 3 години.
Графік проведення :
7:00 – старт 1 туру.
10:00 – фініш 1 туру

10:00 – 10:30 перерва, підготовка до 2 туру
10:30 – старт 2 туру
13:30 – фініш 2 туру
13:30 – 14:30 підрахунки результатів, визначення переможців і призерів
14:30 – Нагородження переможців

До заліку приймається вся зловлена риба, незалежно від виду, за умови, що риба не була забагрена (гачки зачеплені біля голови), приймається вся зловлена риба незалежно від довжини, після зважуванняи риба відпускається назад до водойми.
За грам зловленої риби нараховується 1 бал. Переможець рахується за сумою місць в двох турах. Місце в турі визначається за сумою балів.
Переможці визначаються за найменшою сумою місць зайнятих у кожному турі (годині лову). Учасник з найменшою сумою місць займає перше місце. Наприклад: учасник з загальною сумою місць «3+3= 6» займає нижче місце ніж учасник з загальною сумою місць «2+1=3».
Учасник, який не зловив рибу у турі, займає місце, яке дорівнює загальній кількості учасників+1. Наприклад: кількість учасників 75, учасник, який не зловив рибу у турі, займає 76 місце.

Кожний учасник змагань у кожному турі та старті міняє зони та сектори лову згідно жеребкування. Вільним є сектор, у якому немає іншого зареєстрованого учасника. У випадку наявності у секторі рибальського спорядження та відсутності самого учасника, такий сектор вважається вільним. Перехід із свого сектора у вільний сектор (або перехід через чужий сектор) – учасник повинен обійти сектор за позначкою номеру сектору.
Учасникам змагань заборонено виходити за межі зони і заходити до неї без дозволу судді.
Довжина вудлища – не більше 2,75 м.
Обов’язкове використання засобів для зберігання риби – неметалевих садків.
До заміру риба зберігається в садку.
Зберігання риби в інших приспособах (поясних сумках, пакетах, куканах, відрах) забороняється. Вимірювання риби відбувається під час змагань лінійними суддями. Риба після замірювання та внесення результату у протокол відпускається у водойму живою.
До вимірювання приймаються всі види риби, які є у водоймі, спіймані на дозволену приманку. Розмір залікової риби не лімітований, оскільки після вимірювання вся риба відпускається у водойму. Результат заноситься в протокол та засвідчується підписами суддів і спортсмена, котрий упіймав рибу. До вимірювання приймається тільки жива риба. Риба, що зловлена в момент фінішного пострілу вважається зарахованою, якщо на момент пострілу вона знаходиться в руках спортсмена, у підсаку або на березі.
Дозволяється використання тільки штучних приманок. Для ловлі на м’які приманки дозволяється застосовувати гачки з грузом, закріпленим жорстко або шарнірно, або ж без підгрузки.
Дозволяється розташовувати груз на волосіні, або ж на окремому повідку. Приманки можуть бути оснащені не більш як трьома одинарними, подвійними чи потрійними гачками. Заборонено переміщення по зоні лову і перехід із сектора в сектор з рибою, перед переходом, або переміщенням учасник за наявності зловленої риби повинен сповістити суддю для проведення вимірювання. Під час лову учасникам заборонено наближатися один до одного ближче ніж на 3 метри, обмінюватися снастями, приманками, приймати та передавати речі, обмінюватися або передавати рибу один одному. До заліку приймається риба, зловлена учасником особисто. Головний суддя напрямку «спінінг» …….

Фідер:

Зона лову учасника -10 м
Ловля риби спортсменом здійснюється одним вудилищем, оснащеним одним повідком з одинарним гачком. Кількість запасних оснащених вудилищ не обмежується. Довжина повідця і матеріал - не обмежується.
Дозволяється використовувати будь-які види монтажу снасті з умовою обов’язкової присутності наживки на гачку. Будь-які інші предмети на гачку, крім наживки використовувати заборонено. Гачок з насадкою під час закиду знаходиться поза межами кормушки. Гачок – тільки одинарний, будь-якої форми і розміру, дозволяється використання гачків з пружинкою.
Максимальна кількість принади 17 літрів, живої наживки – 2 літри.
Забороняються принади і наживки, що містять живу або мертву рибу, а також ікру риб, яйця мурашок, наркотичні і одурманюючі речовини (конопля дозволена).
Дозволяється використання атрактантів, ароматизаторів, діпів та фарбуючих речовин.
При виважуванні риби у воду заходити неможна. Ніжки платформ або крісел повинні бути встановлені по урізанню води.
У разі заплутування снастей при виважуванні риби чи закиданні зі снастями учасників сусідніх секторів "потерпілі" мають право вимагати попередження винуватцю. Риба, піймана за таких обставин до заліку не додається.
Учасникам змагань дається час на підготовку снастей і принади/наживки з моменту входу в свій сектор.
До заліку приймається риба, дозволена до вилову, піймана і заведена в підсак до сигналу «Фініш». Навмисне багріння риби заборонене.
Підсачування риби здійснюється тільки в межах власного сектору.
Для зберігання риби використовуються садки розміром не менше 50 см в діаметрі і 2 м довжини, які по можливості повинні бути максимально занурені. Використання інших засобів для збереження улову забороняється. Спортсмен, який пред’являє до зважування покалічену рибу, піддається санкціям.
Кукани заборонені до використання.
Регламент.

5:45 - прибуття

6:00 - жеребкування, оголошення правил участі, пересування до секторів
7:00 – вхід до секторів підготовка місць лову
8-00 - старт
14:00 - фініш
14:30 - нагородження переможців
Головний суддя напрямку «фідер»……..

Поплавець

Зона лову учасника -10 м

Підрахунок результатів – чиста вага риби.

Довжина садка не менш 2,5 м
Ловля риби відбувається любою поплавковою оснасткою (штекер, болонська,
махова вудочка, матчева вудочка)
При виважуванні риби, у воду заходити не можна. Ніжки платформ або крісел повинні бути встановлені по урізанню води.
До зважування приймаються всі види риби, спіймані на дозволену наживку. Розмір риби не лімітується. Зважування: після сигналу про закінчення змагань спортсмени залишаються в своїх секторах, а риба в садку. Судді зважують рибу в кожному секторі окремо. Результат заноситься в протокол та підтверджується підписами суддів і спортсмена, який впіймав рибу. Спіймана і зважена риба негайно відпускається у водоймище. До зважування приймається тільки жива риба. Вихід з сектора ловлі, винос риби з сектора ловлі до зважування карається дискваліфікацією. Виходити з сектора ловлі можна тільки після зважування улову.
Кількість прикорми 17 літрів, насадки 2 літри
Забороняються принади і наживки, що містять живу або мертву рибу, а також ікру риб, яйця мурашок, наркотичні і одурманюючі речовини (конопля дозволена).

Дозволяється використання атрактантів,ароматизаторів, діпів та фарбуючих речовин.

У разі заплутування снастей при виважуванні риби чи закиданні зі снастями учасників сусідніх секторів "потерпілі" мають право вимагати попередження винуватцю. Риба, піймана за таких обставин до заліку не додається.

Учасникам змагань дається 1 година на підготовку снастей і принади/наживки з моменту входу в свій сектор.

Підсачування риби здійснюється тільки в межах власного сектору.

Кукани заборонені до використання.


Регламент.

5:45 - прибуття

6:00 - жеребкування, оголошення правил участі, пересування до секторів
7:00 – вхід до секторів підготовка місць лову
8-00 старт
14:00 - фініш
14:30 - нагородження переможців
Головний суддя напрямку «поплавкова вудка»…….

Сообщение отредактировал agent_asd: 19 Май 2015 - 09:00


#3

Отправлено 19 Май 2015 - 10:07

Игорь, что-то ссылка по регистрации не работает.
И у нас проведение тоже 6 июня? на Орельской Дамбе?

#4

    Denis78
  • OFFLINE
  • 694 сообщений

Отправлено 19 Май 2015 - 11:20

Добрый день!
Соревнование будет проходить на ОРЕЛЬСКОЙ ДАМБЕ!!!

#5

    Denis78
  • OFFLINE
  • 694 сообщений

Отправлено 19 Май 2015 - 11:26

http://flagman.kiev....ropetrovsk.767/

Регистрация Днепропетровск

#6

  • Город: Днепропетровск

Отправлено 19 Май 2015 - 11:29

Просмотр сообщенияАлексей Зайко (19 Май 2015 - 10:07) писал:

Игорь, что-то ссылка по регистрации не работает.
И у нас проведение тоже 6 июня? на Орельской Дамбе?
http://flagman.kiev....ropetrovsk.767/

#7

    Hook
  • OFFLINE
  • 331 сообщений
  • Город: Днепропетровск

Отправлено 19 Май 2015 - 22:24

Интересует 2 вопроса: 1. Курение участника в секторе является грубым нарушением или нет? 2. Использование в качестве "просторого садку" 6л пластиковой бутылки неприемлемо или все же приемлемо? :)

#8

Отправлено 20 Май 2015 - 14:33

6л банка -приемлемо.

#9

    an.dr
  • OFFLINE
  • 324 сообщений
  • Город: Днепропетровск

Отправлено 25 Май 2015 - 12:14

Добрый день. Хотел бы поучаствовать в поплавке, но там условие: Длина садка не менее 2.5м, у меня к сожалению только 1.2м, собственно вопрос мог бы кто нибудь одолжить подходящий садок на день соревнований (если необходимо могу на время дать свой). Буду благодарен всем откликнувшимся.

Сообщение отредактировал an.dr: 25 Май 2015 - 12:15


#10

Отправлено 03 Июнь 2015 - 09:46

Вопрос к организаторам: А будет ли какой-то специальный приз для тех, кто будет использовать прикормку Флагман? :)

#11

  • Город: Днепропетровск, Левый3

Отправлено 03 Июнь 2015 - 12:56

В рекламных я б вообще всем выдал прикормку флагман (кста-в прошлом году давали, но ловить можно было используя и другие прикормки) и из добавок разрешил бы только продукцию флагман и живые компоненты.

#12

    Bagration

    Администратор

  • OFFLINE
  • 397 сообщений
  • Город: Днепропетровск
  • Род занятий:Developer

Отправлено 03 Июнь 2015 - 18:36

Просмотр сообщенияDendnepr (03 Июнь 2015 - 12:56) писал:

из добавок разрешил бы только продукцию флагман и живые компоненты.

А что есть хорошего у Флагмана из добавок ? :blink:
Может конечно за пару лет что-то и поменялось к лучшему, но раньше там был кошмар...

#13

Отправлено 04 Июнь 2015 - 12:17

Просмотр сообщенияBagration (03 Июнь 2015 - 18:36) писал:

А что есть хорошего у Флагмана из добавок ? :blink:
Может конечно за пару лет что-то и поменялось к лучшему, но раньше там был кошмар...
Очень рекомендую посмотреть новую серию прикормок ГОЛД. я планирую именно ими ловить...

#14

    Denis78
  • OFFLINE
  • 694 сообщений

Отправлено 04 Июнь 2015 - 13:46

Просмотр сообщенияBagration (03 Июнь 2015 - 18:36) писал:

А что есть хорошего у Флагмана из добавок ? :blink:
Может конечно за пару лет что-то и поменялось к лучшему, но раньше там был кошмар...
Не может,а поменялось.У Флагмана много чего есть хорошего,ничто не стоит на месте

#15

    Bagration

    Администратор

  • OFFLINE
  • 397 сообщений
  • Город: Днепропетровск
  • Род занятий:Developer

Отправлено 04 Июнь 2015 - 18:37

Просмотр сообщенияАлексей Зайко (04 Июнь 2015 - 12:17) писал:

Очень рекомендую посмотреть новую серию прикормок ГОЛД. я планирую именно ими ловить...
Смотрел, понравилась, переодически пользуюсь :)

И даже прошлых сериях были очень даже неплохие прикормки
Вопрос был именно по добавкам, типа: конопли и т.п.

Просмотр сообщенияDenis78 (04 Июнь 2015 - 13:46) писал:

Не может,а поменялось.У Флагмана много чего есть хорошего,ничто не стоит на месте
Попробую как-нибудь в ближайшее время :)

#16

  • Город: Днепропетровск, Левый3

Отправлено 05 Июнь 2015 - 11:43

Просмотр сообщенияBagration (03 Июнь 2015 - 18:36) писал:

А что есть хорошего у Флагмана из добавок ? :blink:
Может конечно за пару лет что-то и поменялось к лучшему, но раньше там был кошмар...

В данном контексте качество не имеет значения.
Турнир проводит Компания Флагман. Компания Флагман может устанавливать свои правила.
А учитывая заявления от представителей Флагмана

Просмотр сообщенияDenis78 (04 Июнь 2015 - 13:46) писал:

Не может,а поменялось.У Флагмана много чего есть хорошего,ничто не стоит на месте
Я бы тем более, В целях рекламы, ввел обязательность использования прикормок и добавок только компании Флагман! :)

Просмотр сообщенияBagration (04 Июнь 2015 - 18:37) писал:

Вопрос был именно по добавкам, типа: конопли и т.п.
Конопля, семечки молотые, горох отварной, червяки, мотыль, опарыш-та без проблем. :)

#17

Отправлено 07 Июнь 2015 - 12:44

Поздравляю победителей и призеров!!

В номинации "поплавок":
1 место -Зайко А.
2место -Товпик П.
3место - Василенко А.

Изображение

В номинации "фидер"
1 место - Демиденко Е.
2 место -Таранов А.
3 место - Боев О.

Изображение

В номинации "спиннинг"
1 место - Гордиенко В.

2 место - Лобко А.

3 место - Шестаков А.


Изображение
Изображение

Сообщение отредактировал agent_asd: 07 Июнь 2015 - 12:48


#18

    МЕО
  • OFFLINE
  • 22 сообщений

Отправлено 07 Июнь 2015 - 13:04

Спасибо Флагману и всем участникам за это событие!

#19

    yuzik
  • OFFLINE
  • 161 сообщений
  • Город: Днепропетровск

Отправлено 07 Июнь 2015 - 13:53

Большое спасибо Флагману и ДОФРС за организацию и проведение игр. Ждем следующие мероприятия Флагман, о которых говорил Денис.


#20

  • Город: днепропетровск
  • Род занятий:Производство тормозных колодок

Отправлено 07 Июнь 2015 - 15:53

Спасибо Флагману !! Все было хорошо .

#21

  • Город: Днепропетровск

Отправлено 07 Июнь 2015 - 21:43

А у меня в первом туре было около 500 гр .... :nezn: .

#22

    an.dr
  • OFFLINE
  • 324 сообщений
  • Город: Днепропетровск

Отправлено 07 Июнь 2015 - 22:01

Спасибо Компании Флагман и всем кто принимал участие в этом замечательном фестивале!!! Все было СУПЕР!!! Комфортный автобус, дружеское общение, накал в соревнованиях, бомбезная уха и много еще чего. Желаю компании Флагман не опускать эту планку и жду следующей встречи.

#23

    Catch
  • OFFLINE
  • 2 547 сообщений
  • Город: город на Днепре

Отправлено 07 Июнь 2015 - 23:58

Фотоотчет по Рыболовным играм Флагман - 2015. Днепропетровск.
Изображение


Соревнование по трем видам ловли рыбы с берега (поплавок, фидер и спиннинг) состоялось 6 июня на Орельской дамбе Днепродзержинского водохранилища.
Изображение

Судя по отзывам участников, компания Флагман провела Рыболовные игры - 2015 (Днепропетровская обл.) на достаточно хорошем уровне.
Все участники соревнований получили различные полезные призы для рыбалки от организаторов, а особенно зачетной была уха после турнира!
Изображение

Наибольшие веса в индивидуальном зачете были зафиксированы у поплавочников
Изображение

1 место -Зайко А. (8 720 г)
2 место -Товпик П. (6 420 г)
3 место - Василенко А. (4 700 г)

Самая жесткая конкуренция наблюдалась у спиннингистов. Первое и второе место разделили всего лишь семь грамм.
Изображение

1 место - Гордиенко В. (3 569 г)
2 место - Лобко А. (3 562 г)
3 место - Шестаков А. (3 029 г)

Стоит отметить, что ведущие спортсмены по ловле на фидер поставили себе дополнительные ограничения: специально уклейку не ловить, а также не ближе 15 м от кромки воды.
Победил же всех самый юный участник соревнований Евгений Демиденко.
Изображение

1 место - Демиденко Е. (2 950 г)
2 место - Таранов А. (1 850 г)
3 место - Боев О. (1 670 г)

В любом случае, Женя Демиденко, который на пятки наступает мастерам, достойно победил в этом турнире!
Изображение

Трио победителей Рыболовных игр Флагман - 2015 : Е. Димиденко (фидер), В. Гордиенко (спиннинг) и А. Зайко (поплавок)
Изображение

А в завершение соревнований фото на память с нашими сборниками перед Чемпионатом Мира по фидеру...
Изображение

Спасибо всем участникам за доброжелательность и понимание во время судейства и фотосъемки!
Отдельное спасибо лучшим половинкам Б. Сороки и Р. Перепелицы за помощь при взвешивании уловов!

Спасибо компании Флагман за поддержку в подготовке фотоальбома!
Фотоальбом соревнований доступен по адресу - http://catch.io.ua/album732853

Сообщение отредактировал Catch: 09 Июнь 2015 - 04:20


#24

Отправлено 08 Июнь 2015 - 11:32

Огромное спасибо Компании Флагман за отличный праздник рыболовного спорта!
Приятно было видеть столько соревнующихся на берегу! Красота!
Очень правильный подход к организации такого масштабного мероприятия. Все четко красиво! Отменная уха!
А призы!! Призы очень полезные и можно даже сказать шикарные.
ОГРОМНОЕ СПАСИБО!!
Относительно самой ловли, подробный отчет писать особо нет времени, но если у кого-то есть вопросы готов ответить.

#25

    yuzik
  • OFFLINE
  • 161 сообщений
  • Город: Днепропетровск

Отправлено 08 Июнь 2015 - 11:53

Просмотр сообщенияАлексей Зайко (08 Июнь 2015 - 11:32) писал:

Относительно самой ловли, подробный отчет писать особо нет времени, но если у кого-то есть вопросы готов ответить.
Леша, поздравляю!
Напиши на какую снасть ловил и чем кормил. Спасибо.

#26

Отправлено 08 Июнь 2015 - 12:24

Просмотр сообщенияyuzik (08 Июнь 2015 - 11:53) писал:

Леша, поздравляю!
Напиши на какую снасть ловил и чем кормил. Спасибо.
Спасибо!
Сразу скажу, что не смотря на то, что поймал достаточно много уклейки, сама ловля ничего общего именно с ловлей уклейки не имела.
Это была просто быстрая ловля рыбы, но без использования четких приемов и навыков ловли уклеи.
А ловил 3 м мах с оснасткой на поплавке игла 1,25 грамма, крючек Гамик LS 1010R №14., поводок 0,1мм длинной 15см. Лучше всего на наживку шел пинк. На крупного парика, вроде и крупнее рыбка была, но и холостых поклевок больше. Глубину постоянно менял подстраиваясь, но лучше всего мне показалась 60см.
Кормил Флагман черный лещ (делал общую смесь и для уклейки и для плотвы), но в уклеичную часть добавил куркумы и сухого молока.

#27

    Catch
  • OFFLINE
  • 2 547 сообщений
  • Город: город на Днепре

Отправлено 08 Июнь 2015 - 17:12

Простые приемы у Чемпиона бросаются в глаза:
1. В момент подсечки в воду летит уже очередная порция прикормки
Изображение

2. Чтобы не терять время на снятие рыбы, под ногами стоит ведро, куда она стряхивается
Изображение

3. Всё тайное становится явным, на вибрации рукой рыба выстраивается в очередь на крючок..)
Изображение

4. И самое главное, что все движения спортсмена продуманы и отработаны до автоматизма. Вот что значит, школу закончить на отлично, как говорила мне бабушка..)
Изображение

----------------
фотоальбом - http://catch.io.ua/album732853_3
Приятного просмотра!

Сообщение отредактировал Catch: 09 Июнь 2015 - 04:20


#28

  • Город: днепропетровск

Отправлено 08 Июнь 2015 - 18:26

спасибо компании Флагман за отличную организацию! все было на высшем уровне!

#29

    Boev
  • OFFLINE
  • 1 600 сообщений

Отправлено 08 Июнь 2015 - 20:29

Спасибо компании Флагман за отличный турнир и хорошую организацию. Было здорово!.

#30

    Catch
  • OFFLINE
  • 2 547 сообщений
  • Город: город на Днепре

Отправлено 09 Июнь 2015 - 04:28

Наполнение фотоальбома соревнований завершено. Всего 118 фото - http://catch.io.ua/album732853_6

Изображение

Изображение

Приятного просмотра!
Фотоальбом подготовлен при поддержке компании Флагман.



#31

  • Город: Днепропетровск

Отправлено 09 Июнь 2015 - 06:35

Спасибо за фото)

Сообщение отредактировал Boev: 09 Июнь 2015 - 09:50


#32

  • Город: Днепр

Отправлено 12 Июнь 2015 - 20:32

А вот и свежайшее видео!!! Обратите внимание, до официального показа по ТВ - еще 3 суток!
https://youtu.be/jT4VOa_JZT8

#33

  • Город: Днепропетровск, Левый3

Отправлено 13 Июнь 2015 - 02:37

О! Супер!